Održavanje web sajta

“Sve je to lepo, al’ kako ću ja neuk da ubacim neku sliku, vest…?”

Održavanje web sajta je kontinuiran proces dodavanja i izmene informacija na sajtu, održavanja software-a, instaliranih skripti, baza podataka kao i njegovog unapređenja kako bi posetioci koji tu dolaze bili zadovoljni sa informacijama koje su pronašli.

Sadržaj na web stranama zastareva svaki dan, i to je činjenica, ukoliko Vi niste stručnjak ili pak nemate vremena za svakodnevne izmene jer ste zauzeti brojnim dnevnim obavezama, Vaš web sajt ne dobija pažnju koja mu je potrebna i stoji u mestu sa zastarelim informacijama, bez posetilaca i svrhe…

Mi Vam nudimo sledeće usluge u okviru održavanja:

Izmene i dodavanje novih proizvoda
Dodavanje vesti i bitnih dogadjaja
Dodavanje tekstova i fotografija
Održavanje početne strane u toku sa najnovijim dešavanjima u firmi

Paketi održavanja web sajtova

U okviru održavanja, napravili smo nekoliko paketa:

Održavanje po potrebi – ova opcija omogućava manja i neredovna održavanja web sajta, odnosno onda kada je to potrebno i bez ikakve pisane obaveze sa fiksnom cenom po update-u.

Redovno održavanje po satu
– je namenjeno stalnim klijentima kojima su potrebni manji ali redovni update-i, i najisplativije je za klijente koji imaju od 8 do 14 sati održavanja mesečno.

Održavanje sa fiksnom mesečnom cenom
– ova opcija omogućava neograničene izmene na sajtu u toku trajanja ugovora. Ona podrazumeva vođenje celokupnog web sajta, konfigurisanje servera, održavanje baze podataka, razvoj sajta i update. Najpraktičnija je za firme koje žele da ulažu u poslovanje putem interneta.