Redizajn web sajta

Da li Vam je potreban redizajn sajta?

Jednom kada ste realniji nego inače pogledajte vaš sajt i procenite da li mu je potrebna transfuzija. Postoje sajtovi koji su napravljeni i zauzimaju prostor na serverima provajdera ali, deluju nekako sakriveno, nedostupno. Razmislite da li ste zadovoljni Vašim postojećim web sajtom i realno procenite postoji li potreba za redizajnom.

Postoje neka uvrežena mišljenja o nerazumevanju našeg poslovnog sveta o sve prisutnijoj virtuelnoj realnosti i internetu, odnosno investiranju u iste, u meri koja je već na visokom nivou u razvijenim zemljama.

Demantujte ih! Postavite sebi pitanja i pokušajte da date iskren odgovor na njih. Postavite se u ulogu posetioca koji bi po vašem mišljenju verovatno trebao svaki dan da poseti vaš sajt najmanje jednom.

Pročitajte pažljivo sledeće napomene i procenite da li vam je potreban redizajn …

Da li su informacije na sajtu aktuelne?
Da li se pojedine stranice učitavaju predugo?
Da li su informacije lako dostupne i logično postavljene na sajtu?
Da li je sajt uopšte rejtingovan u svojoj kategoriji? Ako jeste da li ste zadovoljni njegovom pozicijom na rang listama?
Da li se lako nalazi na pretraživačima (Google, Yahoo), odnosno, da li zadavanjem ključnih reči dolazite do vašeg sajta preko popularnih pretraživača?
Da li ste zadovoljni njegovom estetikom (odnos boja, privlačan interfejs)?
Da li ste zadovoljni grafičkim dizajnom odnosno, da li sajt prati vaš vizuelni identitet?
Da li vaš sajt po formi i sadržini liči na najbolje sajtove iz vaše oblasti?
Jesu li svi linkovi na stranicama ispravni?
Da li vam sajt donosi profit ili gubitke, dovodi li vam ili odvodi potencijalne klijente?
Da li posedujete mogućnost ažuriranja informacija bitnih za vaš sajt?

Imate bar jedan negativan odgovor? Pozovite nas ili nas kontaktirajte. Gacik Design će pokušati da zajedno sa vama uradi redizajniranje sajta u cilju podizanja ukupnih performansi sajta na nivo koji očekujete od vaše internet prezentacije.

Kada imate vremena ali, i kada nemate vremena proverite da li sajt zadovoljava vaša očekivanja. Budite realni i strogi, zahtevajte i očekujte više! Redizajn sajta se nužno pojavljuje kao posledica nedovoljno optimizovanog sajta odnosno površnog pristupa prilikom njegove izrade.

Red je nešto i da sugerišemo – mi smo za novi sajt!

Ako čitate ove redove a imate svoj sajt verovatno razmišljate na temu da li su efekti sajta koje ste očekivali od njega na željenom nivou. Samo takvo razmišljanje je jedan od bitnih koraka da napravite još bolji i posećeniji sajt koji bi doprineo povećanju profita i respektibilnosti vaše firme ili vas lično.

Na Internetu postoji mnogo načina kako da saznate koliko je vredan vaš sajt. Razni statistički pokazatelji dostupni pre svega od vašeg provajdera ili statistike tipa Google analytics daće vam realnu statističku sliku posećenosti sajta i niza drugih detalja.
Ako tim rezultatima niste zadovoljni onda je na red došla ozbiljnija analiza i poboljšanje vašeg projekta web sajta.

Dobitna kombinacija je prilično nametljiva. Opredelite se i radite, delajte što bi rekli. Ukazaćemo na neka pitanja koja možete postaviti sebi i pokušati dati objektivan odgovor.

Da li ste zadovoljni firmom ili pojedincem koji vam je realizovao web sajt?
Da li ste spremni da ulažete u razvoj vašeg sajta?
Da li imate odziv o kvalitetu usluga vašeg provajdera?
Da li imate odziv o poslovnosti i kvalitetu firme ili pojedinca sa kojom saradjuejte?
Da li vaš sajt beleži konstantan rast posećenosti ili tavori ili stagnira?
Da li imate neki reper ili sajt u srodnoj oblasti u odnosu na koji možete pratiti i uspešnost vašeg sajta?

Ako želite našu procenu odvojite malo vremena i kontaktirajte nas putem formulara. Jednostavno, popunite formular i mi ćemo pokušati da u saradnji sa vama nadjemo optimalan put za maksimiziranje efekata vašeg web sajta..

Jedno od pitanja koja smo postavili u prethodnom delu teksta je veoma simpatično, surovo, realno, vredno, indikativno, upozoravajuće, ohrabrujuće.
Naravno, reč je o tome da li vaš sajt tokom vremena ima tendenciju rasta ili ne? Ako ima da li je to tendencija rasta koja zadovoljava vaše planove ili samo slučajna statistička pojava?

Gacik Design zna kako da vaš sajt ima tendenciju rasta koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Pogledajte statistike jednog od sajtova koji već skoro godinu dana beleži značajan rast a koji smo mi realizovali. Ukažite nam poverenje da bi smo, što bi političari rekli, sinergijskim delovanjem, kreirali web sajt dostojan vašeg imidža.