Mi smo tim profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom u web dizajnu, grafičkom dizajnu, programiranju i optimizaciji sajtova za pretraživače. Imamo znanje i kreativnost ali pre svega visoki profesionalizam i duboko uverenje da je uspeh naših klijenata i naš uspeh.

Kada je u pitanju dizajn web sajtova, naše iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim web dizajn trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna dizajn rešenja.

Naš tim čine web dizajner, fotograf, dva web programera i stručnjak za optimizaciju što nam omogućuje da ponudimo kompletnu uslugu sve od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih aspekata jednog web sajta, pa do podrške i održavanja nakon završetka projekta.

Osim web dizajn, fotografiju i optimizaciju zapretraživače, nudimo i web hosting što, sve zajedno, našim klijentima pojednostavljuje ceo proces izrade i održavanja web sajta jer nema potrebe za posebnim ugovorima sa nekoliko različitih provajdera već je sve na jednom mestu.

Naša specijalnost su korporativni sajtovi za male i srednje kompanije i organizacije, sajtovi koji pregledno i efektno predstavljaju velike količine informacija.

Pridružite im se! Pogledajte naš web dizajn portfolio »

Ako već imate ideju kakav sajt Vam je potreban predlažemo da popunite formular za inicijalnu procenu web dizajn projekta, a mi ćemo Vam se javiti sa okvirnom ponudom u najkraćem roku

GACIK DESIGN
Kalač brdo 15a, 18000 Niš, Srbija
+381 (18) 281 064 ; +381 (62) 588 278
PIB 108543916, MB 63525642
205-208290-92 (Komercijalna banka)